ELIDE FIRE AUTOMATICKÝ HASIACI PROSTRIEDOK
search
  • ELIDE FIRE AUTOMATICKÝ HASIACI PROSTRIEDOK
  • ELIDE FIRE AUTOMATICKÝ HASIACI PROSTRIEDOK
  • ELIDE FIRE AUTOMATICKÝ HASIACI PROSTRIEDOK
  • ELIDE FIRE AUTOMATICKÝ HASIACI PROSTRIEDOK
  • ELIDE FIRE AUTOMATICKÝ HASIACI PROSTRIEDOK
  • ELIDE FIRE AUTOMATICKÝ HASIACI PROSTRIEDOK

ELIDE FIRE AUTOMATICKÝ HASIACI PROSTRIEDOK


ELIDE FIRE pri kontakte s ohňom spustí varovný zvukový signál v intenzite 120 dB.
ELIDE FIRE efektívne a okamžite hasí požiare pevných látok, horľavých plynov, horľavých kvapalín a elektrických zariadení (požiare typu A*, B*, C*, E* ).

193 položiek
 

Bezpečný nákup

 

Rýchle doručenie

 

Bezproblémové vrátenie tovaru

39,60 €
S DPH
množ.

Protipožiarna guľa ELIDE FIRE je najjednoduchší a najefektívnejší spôsob ako minimalizovať riziko vzniku požiaru a zároveň vzniknutému ohňu účinne čeliť.

ELIDE FIRE neohrozuje zdravie človeka, životné prostredie a nepoškodzuje hasené predmety. Po použití stačí prášok jednoducho povysávať.

http://elidefire.cz/

Upozornenie: Výrobca v novom roku 2020 zrealizoval redizajn hasiacich gúľ Furex770 a prispôsobil názov výrobku a hlavne návod v Slovenskom, Českom a Anglickom jazyku priamo na výrobok.
http://www.elidefire.sk/galeria-2019.htm

Jedná sa o  REDIZAJN HASIACICH ZARIADENÍ aj na základe ŠOI a odporučenia Ministerstva vnútra Slovenskej republiky - sekcia Hasiči a záchranári.
Has. zariad. praš. gula, Ver EU

Upozornenie, je možné výrobok aj vakuovo zabaliť z garanciou použiteľnosti až na desať rokov. Použiteľnosť bude zabezpečená aj vo vlhkom prostredí.  Potrebujete viac ako 12ks ? Individuálna cena nie je problém... 

Prečo si FIRE BALL zaobstarať?

Protipožiarna guľa je najjednoduchšie a najefektívnejšie automatické hasiace zariadenie, ktorým môžete znížiť riziko vzniku požiaru a zároveň vzniknutému požiaru účinne čeliť.

Čo s ním môžeme hasiť?

Je určený ako základný hasiaci prostriedok na hasenie požiaru vznietených tvrdých horľavých látok triedy A, kvapalných horľavých materiálov triedy B, požiarov vyvolaných horľavými plynmi triedy C, a tiež elektrických zariadení pod napätím. Zariadenie v sebe spája vlastnosti ručných hasiacich prístrojov a automatických systémov. Puzdro je vyrobené z bezpečnostného penového plastu a z vonkajšej strany je pokryté zápalnicami, ktoré pri vznietení uvádza do činnosti slabý pyronáboj zabudovaný do hornej časti vonkajšieho guľového puzdra. Pri výbuchu pyronáboja sa vonkajšie puzdro rozpadá na drobné zlomky a vo vnútri obsiahnutá, oheň potláčajúca prášková zmes, sa rozprašuje a vytvára blokujúci oblak nad ohniskom požiaru. Následkom toho sa požiar likviduje v priebehu niekoľkých sekúnd bez zásahu človeka. Aktivácia zariadenia je úplne bezpečná pre okolie. V prípade požiaru dôjde pri kontakte s otvoreným ohňom k samoaktivácii zariadenia. Pri tej zároveň vydáva hlasný zvuk, ako okamžité varovanie a požiarny poplach. Jedno zariadenie chráni priestor s rozlohou približne 3 m3. Pri rozprášení hasiaceho prostriedku je zaručené úplné bezpečie osôb, majetku a životného prostredia.

 Kam je FIRE BALL vhodný?

Zariadenie preukázalo vysokú efektívnosť pri likvidácii ohnísk vznietených v obytných miestnostiach, priemyselných objektoch, pri vznietení elektrického zariadenia pod vysokým napätím, na stavebných a vojenských objektoch, v nákladných a osobných dopravných prostriedkoch, záhradných chatách alebo v lodnej doprave. Balenie obsahuje automatický hasiaci prostriedok s držiakom na jednoduché uchytenie, skrutky s hmoždinkami.

 Ako FIRE BALL použiť?

Použitie je veľmi jednoduché a bezpečné. Stačí FIRE BALL vhodiť, alebo kotúlnuť z dostatočnej vzdialenosti priamo do ohňa a on sa už o všetko postará. Manipuláciu s ním zvládne naozaj každý (v prípade nutnosti aj deti a seniori). Človek zostáva v bezpečnej vzdialenosti, ale má nepretržitý dohľad nad situáciou. Je šetrný k životnému prostrediu, vášmu zdraviu a nepoškodí ani hasené predmety.

Garantovaná použiteľnosť je 5, alebo 10  rokov.

1615
193 Položky

Špecifické referencie

Recenzia

16 iný produkt