Profesionálny zvukový analyzátor Sound Cleaner II - 20
search
  • Profesionálny zvukový analyzátor Sound Cleaner II - 20
  • Profesionálny zvukový analyzátor Sound Cleaner II - 20

Profesionálny zvukový analyzátor Sound Cleaner II - 20


Sound Cleaner II s novo prepracovaným používateľským rozhraním poskytuje vysoko výkonné intuitívne nástroje na dosiahnutie najlepších výsledkov. Výkonné hlukové filtre a ďalšie špeciálne funkcie vám pomôžu dosiahnuť výsledky rýchlejšie ako kedykoľvek predtým.

 

Bezpečný nákup

 

Rýchle doručenie

 

Bezproblémové vrátenie tovaru

0,00 €
S DPH
množ.
Vypredané

Či už ste nový používateľ alebo profesionálny zvukový expert, softvér na obnovenie zvuku Sound Cleaner II má potrebné nástroje na celú škálu úloh týkajúcich sa potlačenia šumu a vylepšenia reči.

Program Sound Cleaner II s novo prepracovaným používateľským rozhraním poskytuje vysoko výkonné intuitívne nástroje na dosiahnutie najlepších výsledkov. Výkonné hlukové filtre a ďalšie špeciálne funkcie vám pomôžu dosiahnuť výsledky rýchlejšie ako kedykoľvek predtým.

Širokopásmový hlukový filter

Širokopásmový šumový filter je určený na potlačenie hluku v pozadí z miestnosti alebo ulice a rušenia z komunikačných kanálov alebo záznamového zariadenia. Tieto zvuky sa vyskytujú ako hučanie, dunenie, syčanie alebo rev. Iné metódy tieto zvuky účinne neodstránia, pretože sa šíria celým spektrom, pretínajúc sa rečovým signálom. Algoritmus širokopásmového šumového filtra sa automaticky prispôsobuje meniacemu sa šumu, takže ho nemusíte trénovať a ponúka jedinečnú kombináciu účinnosti a jednoduchosti. 

Inverzný filter

Inverzná filtrácia účinne potláča silné periodické zvuky z elektrických snímačov a mechanických vibrácií, obnovuje rečový signál a vyrovnáva jeho frekvenčnú odozvu. Zosilňuje slabšie zložky signálu a súčasne potlačuje silnejšie. Priemerné spektrum má preto tendenciu priblížiť sa k plochému spektru, odhaľuje rečový signál a zlepšuje jeho zrozumiteľnosť.

Tónový potlačovač

Tónový potláčací filter je najúčinnejší pre úzkopásmové stacionárne a harmonické interferencie, vrátane bzučania napájacieho zdroja, pomalej melódiovej hudby a sirén a robotov všetkých druhov. Namiesto vymazania frekvencií šumu zo spektra, potlačovač tónov používa „inteligentné“ metódy na ich detekciu a odpočítanie. Výsledkom je lepšia kvalita reči ako v prípade iných filtrov. 

Odrušovač kliknutí obnovuje zvukové fragmenty skreslené rôznymi rušivými pulzmi, ako sú kliknutia, staré vinylové praskliny, rozhlasové zvuky a krátke vyskakovacie okná. Algoritmus automaticky zisťuje, potláča a nahrádza impulzy vyhladenými a oslabenými interpolovanými signálmi. Fragmenty bez kliknutí zostanú nedotknuté. 

Ovládanie dynamickým rozsahom

Pomocou ovládania dynamickým rozsahom môžete zosilniť slabé signály tak, aby bola vyvážená úroveň reči medzi dvoma reproduktormi, alebo ich zoslabíte, čím potlačíte šum v pauze medzi hlasnými fragmentmi reči. 

Grafický EQ s 2048 pásmami

Grafický ekvalizér 4096 pásiem kombinovaný so spektrálnym analyzátorom sa používa na presné spektrálne korekcie skreslených zvukových signálov. EQ sa dodáva s množstvom možností, vrátane automatických filtrov, schopnosti používať a vytvárať predvoľby, vstupné a výstupné spektrálne displeje a prepájacie posuvníky na súčasné ovládanie. Sound Cleaner EQ je nevyhnutným nástrojom pre celý rad problémov pri obnove a vylepšovaní. 

Reverbový supresor

Jedinečné algoritmy potlačenia reverbu systému Sound Cleaner II znižujú dozvuky, čím zvyšujú zrozumiteľnosť rečového signálu a znižujú únavu poslucháča. Reverberované signály sa interpretujú ako rezonančná nerozlučná reč. Signály nie sú maskované dodatočnými zvukmi, ale samy sa zdeformujú. To komplikuje vylepšovaciu úlohu a robí z potláčača reverbu cenný prínos. 

Supresor DTMF

Filter DTMF sa zameriava na zvuky vytáčania telefónu. Napriek ich tonálnej povahe tieto zvuky nemôžu byť účinne potlačené tonálnymi filtrami z dôvodu ich krátkeho trvania. Tam sa hodí potlačovač DTMF. 

Hlukový filter mobilného telefónu

Zariadenia na záznam zvuku ľahko zachytávajú rušenie prichádzajúcich hovorov z mobilných telefónov. Zvukový čistič II je novým špeciálnym filtrom hluku mobilných telefónov tieto snímače zoslabuje. 

Obnovovač klipov

Keď amplitúda signálu presiahne dynamický rozsah záznamového zariadenia, priebeh sa skráti a zvuk bude skreslený. Algoritmus obnovenia klipov deteguje a obnovuje orezané fragmenty rekonštrukciou stratených informácií. 

STC Automatický filter

Automatický začiatočník si vychutná automatický filter. Táto jediná kontrola sa používa na zmiernenie najčastejšie sa vyskytujúcich zvukov.

Referenčný hlukový filter

Základom týchto metód je získavanie informácií o interferencii z referenčného kanála a ich použitie na odstránenie tejto interferencie z primárneho kanála. Referenčný šum môže byť prezentovaný ako TV, rádio alebo hudba prehrávaná na pozadí. Nová funkcia synchronizácie umožňuje príjem referenčného kanála oddelene od hlavného kanála. Môže byť nahratý mimo hlavného kanála alebo stiahnutý z internetu. Ideálna synchronizácia referenčného a hlavného kanála je nevyhnutnou podmienkou úspešného filtrovania. Táto operácia sa teraz vykonáva automaticky, aby sa používateľom poskytli najlepšie výsledky.

Niektoré zvukové nahrávky môžu vyžadovať predspracovanie pred vykonaním obnovovacích postupov. Program Sound Cleaner II poskytuje množstvo nástrojov na úpravu a predbežné spracovanie, ktoré sa často používajú pri obnove zvuku spolu s vedeckými algoritmami filtrovania hluku.

Pred použitím filtrov normalizujte amplitúdu. Program Sound Cleaner II umožňuje používať tradičné metódy na normalizáciu zvuku a nastaviť požadovaný zisk výstupu v počtoch alebo dBs. Záporné a kladné hodnoty amplitúdy je možné upraviť osobitne.

Zostrihnite priebeh, aby ste znížili nežiaduce vrcholy amplitúdy a znížili efekt maskovania času.

Resample. Ak je vaším primárnym záujmom reč, prevziať zvuk a vyhnúť sa obťažovaniu nežiadúcim vysokofrekvenčným šumom alebo prevzorkovaním zvuku, ak ho chcete pripraviť na napaľovanie alebo vysielanie CD.

Korekcia tempa. Korekciu tempa použite na zvýšenie alebo zníženie rýchlosti reči bez zmeny výšky tónu. Rýchle rozprávanie môže byť zrozumiteľnejšie, keď sa tempo reči spomalí.

Rozdeľte stereo. Stereo skladby rozdeľte na dva mono kanály, aby ste zabránili zbytočnému spracovaniu oboch kanálov.

Textové prepisy sú skvelým doplnkom zvukových záznamov. Program Sound Cleaner obsahuje zabudovaný textový editor, ktorý zrýchľuje prepis textu - nemusíte preskočiť tam a späť medzi aplikáciou prehrávania a textovým editorom. Text zadaný v nástroji Sound Cleaner je automaticky prepojený so zvukom, čo uľahčuje navigáciu z textu na zodpovedajúce zvukové fragmenty alebo zo zvuku späť na text.

Vytvorte komplexnú textovú správu, ktorá zaznamená váš proces. Textová správa obsahuje informácie o zvukových súboroch, zoznam použitých filtrov a nastavení filtrov, register všetkých vykonaných zvukových úprav, prepisy textu, snímky obrazovky vstupných a výstupných priebehov a spektier.

Prehľad môžete tiež nastaviť tak, aby obsahoval logo vašej organizácie a kontaktné informácie, názov prípadu a dátum.

Aktualizácia programu Sound Cleaner je tu!

Od svojho prvého vydania pred 20 rokmi sa Sound Cleaner stal populárnejším v celej medzinárodnej forenznej komunite zvukov pre svoju jednoduchosť a účinnosť - dokonca aj v tých najnáročnejších prípadoch.

S potešením oznamujeme vydanie softvéru Sound Cleaner II, najnovšej verzie tohto oceneného softvéru na vylepšenie zvuku AES. Okrem toho, že používateľom programu Sound Cleaner priniesli nové základné hlukové filtre a ďalšie zaujímavé funkcie, bola takmer každý aspekt programu prehodnotený a prepracovaný.

Aj po aktualizácii si Sound Cleaner II udržuje štrukturálne a zmysluplné jadro svojich predchodcov. Užívatelia si môžu navrhnúť svoje vlastné postupy spracovania signálu, kombinujúc ktorýkoľvek z filtrov poskytnutých v požadovanej postupnosti spracovania. Po dokončení daného filtračného procesu tento filter vysiela signál do nasledujúceho procesu. Po použití tohto algoritmu sa spracovaný signál odovzdá ďalšiemu modulu v reťazci. Počet modulov použitých v jednom reťazci je obmedzený iba hardvérovými možnosťami (počítač alebo pracovná stanica). Výsledky filtrovania sú okamžite k dispozícii na prezeranie a počúvanie. 

 Potlačenie hluku

Sound Cleaner II ponúka nové možnosti filtrovania. Zbavte sa mobilných telefónov a zvukových signálov DTMF s novým filtrom hluku mobilných telefónov a novým potlačením DTMF. Obnovte orezaný zvuk pomocou nového Clip Restorer. Automatickí odborníci sa začnú tešiť z automatického filtra. Tento jediný kontrolný filter sa môže použiť na zmiernenie najčastejšie sa vyskytujúcich zvukov.

 Jednoduchá navigácia

Funkčná navigačná lišta priebehu signálu umožňuje zobraziť celý signál. Analyzovaná oblasť sa zobrazí v navigačnom okne priebehu. Toto sa dá ľahko zmeniť výberom inej časti na zobrazenie.

Plná kontrola nad históriou spracovania

Každá akcia, ktorá modifikuje signál, sa zaznamená na karte histórie a sprístupní sa na vrátenie / opakovanie.

Textová správa

Správy o odbornej činnosti

Program Sound Cleaner II generuje profesionálne správy s logom vašej spoločnosti a kontaktnými informáciami, informáciami o zvukových súboroch, protokolom použitých filtrov a ich nastaveniami, ako aj so všetkými zmenami signálu. Nástroje na vytváranie snímok obrazovky vám umožňujú vylepšiť prehľad pomocou vstupných a výstupných kriviek a spektier.

Práca s projektmi

Uloženie súboru ako projektu vám umožní zachovať postupnosť filtrovania, prepisy textu a históriu úprav pre ďalšie použitie.

Vytvárajte forenzné prepisy

Vstavaný textový editor programu Sound Cleaner II spája text so zvukom pre rýchlu orientáciu.

 Filtrovanie hluku

Synchrónny referenčný a hlavný kanál na filtrovanie

Sound Cleaner II nový algoritmus synchronizácie zvuku revolucionizuje filtrovanie referenčného šumu nahrávaním mono referenčného kanála oddelene od hlavného kanála.

Podporuje najširšiu škálu zvukových formátov

Program Sound Cleaner II extrahuje zvukové stopy z video súborov v prakticky akomkoľvek formáte a kodeku.

Podpora VST3

Všetky filtre Sound Cleaner II sú k dispozícii od ľubovoľného DAW ako doplnok VST.

Sound Cleaner II

Špecifické referencie

Recenzia

16 iný produkt